fbpx
Cerca Marketing digital endollats retall

Els protagonistes sou vosaltres, per això aquesta part de la web és tan minsa

Una petita part de la nostra història

Cerca Marketing neix com a idea cap a finals de 2019. Vam començar a veure que al nostre voltant, els comerços locals i les PIMES s’estaven quedant enrere en la lluita contra les grans companyies que han aparegut gràcies a la globalització. Vam veure que si no rebien ajuda, molt probablement acabarien tenint problemes per subsistir.

Més tard, durant el fatídic 2020, ens vam veure obligats a accelerar la nostra idea Cerca Marketing. La pandèmia va posar de manifest totes aquelles mancances que havíem imagina’t. Per això el nostre únic objectiu és ajudar-te a mantenir-te i créixer aprofitant les noves tecnologies.

  • TOPELOVE Perquè estimem el teu negoci com si fos el nostre, perquè veure’t feliç ens fa feliços. Perquè fer les coses sense amor, no ens mou i no ens agrada.
  • CULTURAWEHELP  El nostre objectiu és ajudar-te, que el teu negoci segueixi en marxa i creixi. Nosaltres t’acompanyarem en aquesta transformació digital, amb la màxima transparència i buscant el millor per a tu
  • NOCONVENCIONAL Som lliures, diferents, inconformistes, no hem vingut a fer el mateix que la resta, a regir-se per les mateixes regles. Volem ser una agència de màrqueting digital que canviï l’estatus quo, que revolucioni la visió del nostre comerç local i PIME i ajudi a canviar el nostre petit Món. T’atreveixes o vols ser irrellevant?
  • NOMESELQUENECESITES no hem vingut a vendre’t packs que no et serveixen per a res. Perquè el teu negoci és únic i diferent a la resta, analitzarem quina és la millor estratègia segons el cas. Tot és escalable i no cal fer-ho tot de cop.