fbpx

Els protagonistes sou vosaltres, per això aquesta part de la web és tan minsa

Una petita part de la nostra història

Cerca Marketing neix com a idea cap a finals de 2019. Vam començar a veure que al nostre voltant, els comerços locals i les PIMES s’estaven quedant enrere en la lluita contra les grans companyies que han aparegut gràcies a la globalització. Vam veure que si no rebien ajuda, molt probablement acabarien tenint problemes per subsistir.

Més tard, durant el fatídic 2020, ens vam veure obligats a accelerar la nostra idea Cerca Marketing. La pandèmia va posar de manifest totes aquelles mancances que havíem imagina’t. Per això el nostre únic objectiu és ajudar-te a mantenir-te i créixer aprofitant les noves tecnologies.

  • TOPELOVE Perquè estimem el teu negoci com si fos el nostre, perquè veure’t feliç ens fa feliços. Perquè fer les coses sense amor, no ens mou i no ens agrada.
  • CULTURAWEHELP  El nostre objectiu és ajudar-te, que el teu negoci segueixi en marxa i creixi. Nosaltres t’acompanyarem en aquesta transformació digital, amb la màxima transparència i buscant el millor per a tu
  • NOCONVENCIONAL Som lliures, diferents, inconformistes, no hem vingut a fer el mateix que la resta, a regir-se per les mateixes regles. Volem ser una agència de màrqueting digital que canviï l’estatus quo, que revolucioni la visió del nostre comerç local i PIME i ajudi a canviar el nostre petit Món. T’atreveixes o vols ser irrellevant?
  • NOMESELQUENECESITES no hem vingut a vendre’t packs que no et serveixen per a res. Perquè el teu negoci és únic i diferent a la resta, analitzarem quina és la millor estratègia segons el cas. Tot és escalable i no cal fer-ho tot de cop.