A Cerca t’ajudem a aconseguir els teus objectius professionals.

Sabem com és de complicat obrir-se camí com a autònom i mantenir-se, les circumstàncies canviants que es produeixen al nostre voltant no ens permeten poder estar al dia de tot, i això inclou tot el referent al món online. Cadascú és professional del seu àmbit i per això, estem aquí per ajudar-te en el que necessitis sobre Marketing digital.

A Cerca no et vendrem la moto i t’assessorarem en allò que creiem que et pot ajudar, atenent al teu cas concret. Perquè cada cas i sector són diferents, no tots necessiten de les mateixes fórmules. Per aquest motiu, et convidem que ens sol·licitis una auditoria gratuïta si t’estàs plantejant alguns dels nostres serveis de marketing digital. A continuació t’ho expliquem millor.

Per on hauries de començar?

Auditoria digital Cerca Marketing

Si no estàs segur si el marketing digital et pot ajudar… Tenim la solució! Us elaborem de forma gratuïta un document on realitzarem un breu anàlisi del vostre ecosistema digital, del vostre client/buyer persona i de la competència, a fi i efecte d’avaluar i recomanar quines serien les accions que s’haurien de dur a terme per aconseguir els objectius que us plantegeu.

Gratuïta i sense compromís amb nosaltres

Honestedat garantitzada

Coneixereu les millors estratègies de màrqueting digital

Tindreu la informació necessària per prendre les decisions adequades

Veure política de privacitat

Els Cerca bàsics de marketing digital per als autònoms

planPla de màrqueting i estratègia

No vens el suficient? Cada cop estàs més estancat? O et va bé però vols augmentar els teus ingressos? T’oferim un pla d’acció online i offline que et permetrà créixer i no quedar-te enrere

Que et trobin a Google Maps

si ets un professional que presta serveis a una zona en concret, has de posicionar-te de les primeres posicions al Google Maps o al buscador de Google, ja que els teus clients t’han de posar ubicar al mapa fàcilment i contactar-te.

Gestió Xarxes Socials

Community Manager. Potenciant les teves xarxes socials podràs fer que més gent et conegui. Nosaltres t’oferim estratègia , bon màrqueting i un servei professional perquè apart de conèixer-te, et vulguin comprar.

Web a l’alçada

Dona a conèixer els teus serveis o productes. Necessites un aparador web útil i funcional perquè la gent pugui veure qui ets, què fas i com ho fas perquè et pugui conèixer i contractar els teus serveis.

Publicitat online

Si et vols donar a conèixer d’una forma ràpida, efectiva i més barata que la publicitat tradicional, has de valorar la publicitat online, ja que es pot geocalitzar a la teva zona d’influència i segmentar adequadament.

Si vols contractar els nostres serveis o tens qualsevol consulta ens pots…