Linguavision Badalona: www.linguavision.es

Disseny web de Cerca Marketing digital per a Linguavision Badalona

Quan el projecte de Linguavision va arribar al #TeamCerca es va presentar com un repte molt important per a nosaltres. Lingua és l’acadèmia d’anglès amb més història de Badalona, una referència al seu sector i a la ciutat. Per aquest motiu, el disseny de la seva pàgina web havia de ser capaç de transmetre en el seu arrelament a la ciutat, la qualitat del seu servei i la seva dilatada experiència. Alhora, volíem transmetre l’esforç de tot i cadascun dels treballadors de Lingua per revolucionar la acadèmia i adaptar-la al segle XXI.

Mònica Raig www.bonicabellesa.cat

Disseny web centre estètica bonica bellesa by Cerca Marketing

La Mònica va arribar al #TeamCerca amb el projecte de desenvolupar la seva primera web. D’entrada ja ens va deixar clar que era una persona senzilla, clara i sincera. Necessitava un pàgina a on poder explicar quins serveis podia oferir per ajudar als seus clients i que aquests disposessin d’una manera de contactar-la.
Respecte el projecte web, la Mònica era un cuadre en blanc per pintar, no disposava de cap ítem necessari per iniciar el projecte. A partir de logotip que ja tenia, vam dissenyar una paleta de colors i un estil visual que estigues en consonància amb ella, la seva forma de ser i el seu estil.

Ana Ortiz Coach personal i corporativa

Disseny web emprenedor Ana Ortiz COach

EMPRENEDORA. L’Ana ens va enamorar des del minut zero pel seu projecte, més endavant, ens va conquistar per qui és l’Ana.
L’Ana és una emprenedora enamorada del coaching,  amb una força capaç d’empentar endavant a qualsevol. Va començar un llarg camí fa temps que l’ha portat fins a on està ara, en disposició d’ajudar i acompanyar a altres persones en el seu camí d’evolució personal que els ajudi a assolir tots els seus objectius.