Ana Ortiz Coach personal i corporativa

Disseny web www.anaortizcoach.com

EMPRENEDORA. L’Ana ens va enamorar des del minut zero pel seu projecte, més endavant, ens va conquistar per qui és l’Ana.

L’Ana és una emprenedora enamorada del coaching,  amb una força capaç d’empentar endavant a qualsevol. Va començar un llarg camí fa temps que l’ha portat fins a on està ara, en disposició d’ajudar i acompanyar a altres persones en el seu camí d’evolució personal que els ajudi a assolir tots els seus objectius.

Disseny web per a emprenedora coach

El projecte

Respecte el projecte web, l’Ana ja havia començat el desenvolupament amb l’ajuda d’alguna persona de confiança, vam estar parlant un parell de vegades i finalment es va decidir a confiar en nosaltres per donar forma definitiva a la seva web.

Ens vam adaptar a les seves necessitats: en l’apartat estètic i organitzatiu tenia molt clar tots els continguts i quin estil visual volia que tingués la web, en relació al material audiovisual es va adaptar al que Ana ja havia creat, en l’apartat tècnic ja disposava del domini contractat i del hosting. El hosting amb la companyia Arsys es va optimitzar per millorar el rendiment i la velocitat de càrrega.

Disseny web per a emprenedora coach

Característiques generals

Finalment, després de treballar plegats, vam assolir els objectius marcats amb una web força transparent, neta i pulida; és totalment responsive, optimitzada per desenvolupar el SEO, càrrega ràpidament i transmet en tot moment els valors de l’Ana: calidesa, professionalitat i empenta.

Cerca Marketing digital pagespeedanaorticoach
Resultat estadístiques a Google Page Speed Insights per dispositius mòbils

Moltes gràcies per haver-nos deixat acompanyar-te en aquesta part del teu propi camí Ana.