Mònica Raig www.bonicabellesa.cat

Disseny web www.bonicabellesa.cat

La Mònica va arribar al #TeamCerca amb el projecte de desenvolupar la seva primera web. D’entrada ja ens va deixar clar que era una persona senzilla, clara i sincera. Necessitava un pàgina a on poder explicar quins serveis podia oferir per ajudar als seus clients i que aquests disposessin d’una manera de contactar-la.

Disseny web centre estètica bonica bellesa by Cerca Marketing

És una emprenedora enamorada de les persones, per això va decidir dedicar-se a cuidar-vos per dins i per fora. Va començar un llarg camí fa temps que l’ha portat fins a on està ara, en disposició d’ajudar als altres a traves del quiromassatge i els serveis d’estètica. Desenvolupa la seva activitat principalment a Granollers.

El projecte

Respecte el projecte web, la Mònica era un cuadre en blanc per pintar, no disposava de cap ítem necessari per iniciar el projecte.Com que no disposava d’una imatge corporativa definida, l’equip de Cerca va escollir una paleta de colors amb el seu logotip com a element inspirador, i les tipografies adequades per a transmetre la idea de calidesa i sinceritat que la Mònica volia.

La Mònica va poder realitzar la contractació del servei de hosting i la compra del domini www.bonicabellesa.cat amb el nostre assessorament i recolzament online. Un cop disposavem d’aquetes dues eïnes vam iniciar el projecte. Un cop aprovada la idea i el disseny previ ens vam adonar que per a que la web pogués transmetre tot allò que volíem necessitàvem imatges pròpies, específiques per a cada espai de la web a on havien d’anar. Juntament amb la nostra fotògrafa de confiança van muntar una sessió fotogràfica totalment orientada a obtenir els continguts que necessitàvem. Ens agrada explicar que, a més de una sessió profitosa i efectiva va ser molt divertida.

Disseny web centre estètica bonica bellesa by Cerca Marketing

Característiques generals

En la part tècnica, volíem que la web fos ràpida i senzilla de veure, clara, entenedora i, evidentment, que fos completament responsive. D’altra banda, es va donar d’alta el domini web a l’eïna Google Search Console per tal que el principal buscador la indexés. Aquesta implementació ha fet que davant la recerca de paraules tan comunes com Bonica i Bellesa la web aparegui com a primer resultat.

En l’apartat de seguretat, a més d’altres eïnes que no podem desvetllar aquí, s’ha implementat seguretat antispam a través de Google recaptcha.

Estadístiques Google Page Speed Insights Bonicabellesa.cat
Estadístiques Google Page Speed Insights Bonicabellesa.cat per a dispositius mòbils.

Per finalitzar, jutgeu vosaltres mateixos si s’ha assolit l’objectiu. Creiem que ara la Mònica ja disposa d’un lloc propi a Internet a on dirigir tota la gent que la segueix a xarxes socials, que expressa de forma fidel la seva forma de ser i la seva sinceritat.

Moltes gràcies per haver-nos deixat acompanyar-te en aquesta part del teu propi camí Mònica.

Team Cerca