Amb Cerca Marketing digital el comerç local tindrà el millor aparador online

Sé que necessito marketing digital però no tinc temps!

Sabem de les dificultats i reptes que Internet representen per al comerç local, perquè la botiga física requereix de temps i esforços que no deixen marge per a dedicar-nos al nostre aparador online.

Precisament, Cerca va néixer amb la pandèmia, per ajudar al petit comerç a no quedar-se enrere i aprofitar les eines digitals per fer-se fort i avançar. I és que el món online ens ofereix noves formes de comunicació amb els seus clients actuals i també ens obre la possibilitat de donar-nos a conèixer a públic nou.

Junts, podem aconseguir que la gent no busqui en les multinacionals allò que també ofereix el comerç de proximitat, potenciant així l’economia local i fent del món, un lloc més sostenible.

Per on hauries de començar?

Auditoria digital Cerca Marketing

Si no estàs segur si el marketing digital et pot ajudar… Tenim la solució! Us elaborem de forma gratuïta un document on realitzarem un breu anàlisi del vostre ecosistema digital, del vostre client/buyer persona i de la competència, a fi i efecte d’avaluar i recomanar quines serien les accions que s’haurien de dur a terme per aconseguir els objectius que us plantegeu.

Gratuïta i sense compromís amb nosaltres

Honestedat garantitzada

Coneixereu les millors estratègies de màrqueting digital

Tindreu la informació necessària per prendre les decisions adequades

Veure política de privacitat

Els Cerca bàsics de marketing digital per al Comerç Local

planPla de màrqueting i estratègia

Cada cop el món local és més complex i és molt important no quedar-se enrere. Si no vens suficient o cada cop estàs més estancat, o et va bé però vols augmentar els teus ingressos, t’oferim un pla d’acció online i offline que et permetrà créixer i no quedar-te enrere.

Ubicat al mapa de Google

Google My Business. Aquest servei de Google permet que els usuaris ubiquin el teu negoci al mapa de Google Maps, oferint aquella informació clau del teu negoci perquè qui està buscant el que ofereixes a nivell local et puguin contactar. T’ajudem a potenciar la teva presencia al mapa i escalar posicions a la competència!

Gestió Xarxes Socials

Community Manager. Veus que la competència està a tope amb les xarxes socials, no tens temps o no te’n surts: nosaltres t’oferim estratègia , bon màrqueting i un servei professional perquè més gent et pugui conèixer i comprar.

Botiga Online

Vols obrir un nou canal de ventes online? Vols deixar de dependre de la teva botiga física en el futur? T’ajudem a aconseguir-ho amb una web a l’alçada dels teus objectius.

Publicitat online

Una web per si sola no aconseguirà ventes, a menys que li dediquis temps, inversió i coneixements. Nosaltres et podem ajudar a fer la publicitat online a Google i a Instagram/Facebook que el teu negoci necessita.

Si vols contractar els nostres serveis o tens qualsevol consulta ens pots…