Ens encanta escoltar-te

No ho dubtis, si has arribat fins aquí contacta’ns, nosaltres encantats d’escoltar-te i plantejar-te les opcions amb les que t’ajudarem. Truca’ns, envia’ns un whatsapp, escriu-nos un mail o omple el formulari. Estem a la teva disposició.

Treballem junts?

Formulari de contacte:

Veure política de privacitat

Una petita part de la nostra història

Cerca Marketing és una agència de màrqueting que va néixer a finals de l’any 2019 amb la intenció d’ajudar a emprenedors, autònoms, comerç local i PIME, per tal que no es quedessin enrere.
Som un estudi jove, modern, fresc e innovador. Treballem colze a colze amb professionals del sector del márketing digital, de la informàtica, del disseny gràfic i de la fotografia per poder oferir el millor servei amb les millors garanties.

  • TOPELOVE Perquè estimem el teu negoci com si fos el nostre, perquè veure’t feliç ens fa feliços. Perquè fer les coses sense amor, no ens mou i no ens agrada.
  • CULTURAWEHELP  El nostre objectiu és ajudar-te, que el teu negoci segueixi en marxa i creixi. Nosaltres t’acompanyarem en aquesta transformació digital, amb la màxima transparència i buscant el millor per a tu
  • NOCONVENCIONAL Som lliures, diferents, inconformistes, no hem vingut a fer el mateix que la resta, a regir-se per les mateixes regles. Volem ser una agència de màrqueting digital que canviï l’estatus quo, que revolucioni la visió del nostre comerç local i PIME i ajudi a canviar el nostre petit Món. T’atreveixes o vols ser irrellevant?
  • NOMESELQUENECESITES no hem vingut a vendre’t packs que no et serveixen per a res. Perquè el teu negoci és únic i diferent a la resta, analitzarem quina és la millor estratègia segons el cas. Tot és escalable i no cal fer-ho tot de cop.