Disseny Web

El nostre objectiu és fer créixer el teu projecte amb creativitat, eficiència i compromís. Dissenyem webs corporatives, acadèmies i botigues online que portaran el teu projecte a un altre nivell.

Disseny web a cerca marketing

image/svg+xml Disseny Web

Dissenyem webs corporatives, ecommerce i acadèmies online en Wordpress. Gestionem el teu domini, allotjament web i manteniment, si ho necessites. Les nostres webs són atractives, útils, responsive i ràpides.

image/svg+xml Disseny Gràfic

Construïm la teva imatge corporativa i les seves aplicacions de marca, dissenyem tot tipus de format gràfic i editorial per a que la pàgina s’adapti perfectament al que vols projectar.

image/svg+xml Creació audiovisual

Tu i el teu negoci brillareu com mai ho havieu fet abans. Crearem el material audiovisual perfecte per a atreure la atenció dels vostres clients i expandint la vostra filosofia.

Tens dubtes?

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents disseny web by Cerca Marketing Digital

Una web és el centre de tota estratègia online i representa el teu aparador online per definició. Les xarxes socials no seran mai de la teva propietat, però una web sí. A dia d’avui és molt important comptar amb presència a Internet professional: tenir un lloc web et permetrà arribar a un major nombre de clients i ser un altre canal de contacte o de venda, disponible les 24 hores de tots els dies de l’any.

Per a nosaltres cada projecte és únic, no en trobaràs cap que s’assembli. La nostra passió, entrega i dedicació no la trobaràs a gaires llocs més. Parlant de diners, ajustarem el pressupost de disseny web a les teves necessitats específiques. Realitzem els nostres projectes de forma seriosa i amb uns preus molt competitius.

Treballem amb WordPress i, en cas de botigues online amb WooCommerce, per oferir els millors resultats en tots els aspectes possibles. Un disseny web responsive adaptat a tots els dispositius mòbils, visualment atractiu i ajustat a la identitat corporativa de la teva empresa. Wordpress i Woocommerce permeten realitzar totes les optimitzacions SEO necessàries perquè, a més de tenir la teva pròpia web, arribis a el major nombre possible de clients.

Tenir una pàgina amb un disseny desfasat pot generar més complicacions que beneficis. Una estructura basada en la usabilitat i experiència d’usuari millorarà les conversions i potenciarà el trànsit web, respectant sempre la velocitat de càrrega i complint amb tots els aspectes imprescindibles.

Pots aportar-les el client o bé, pot fer-se càrrec el Team Cerca, tant del desenvolupament dels textos per al lloc web com del material audiovisual necessari (imatges i / o vídeos de catàlegs exclusius o bé, realitzant un reportatge professional de les instal·lacions de el client, etc…)

El Team Cerca treballarà per fer arribar de manera clara, simple i directa a través de paraules i imatges, els valors, la filosofia, i els missatges que voleu transmetre als usuaris que naveguin per les teves planes web, aconseguint connectar a la marca i empresa amb els seus potencials consumidors.

Treballem amb empreses externes de reconegut prestigi en aquests àmbits. Podem adapatar-nos a la teva situació puntual.

Si necessites que t’ajudem a contractar hosting i/o domini amb els nostres proveïdors ho farem, si en canvi, ja t’has avançat i ho has fet tu mateix, treballarem amb els que ja tinguis.

Si contractes el servei de hosting amb el nostre proveïdor s’inclou per defecte l’email corporatiu, sense limitacions de núm. de comptes.

No, el SEO és un servei diferenciat del disseny web.

El que sí fem en el desenvolupament de la web és complir amb totes les bones pràctiques que Google recomana pel que fa a navegació, disseny i contingut, i, també, que la teva web carregui el més ràpid possible, perquè el seu posicionament orgànic (SEO) pugui arribar a millorar amb el temps i fins i tot aconseguir primers llocs a nivell local.

Si desitjes iniciar un projecte SEO contacta’ns i estarem encantats d’acompanyar-te, aconsellar-te i obtenir el millors resultats.

Podem gestionar-la nosaltres, però sempre et donem totes les eines perquè puguis fer-ho tu sense cap coneixement tècnic. S’inclou amb la entrega del projecte una formació de dues hores per a que resolguis qualsevol dubte al respecte i un manual d’ús amb tot l’imprescindible per gestionar-la. També es lliuren diversos recursos per a la teva auto-formació per si desitjes aprofundir en la gestió i manteniment.

De tota manera, si prefereixes que ho fem nosaltres pots consultar les nostres tarifes de manteniment i actualitzacions web sense cap compromís.

De cap manera, la teva web és teva i tindràs el control absolut així com la propietat intel·lectual. Nosaltres ens encarreguem del disseny web pero la propietat es teva i només teva.

Si necessites que ens fem càrrec del manteniment, l’oferim com un servei apart, per si prefereixes delegar aquesta tasca perquè no requereixis de temps, coneixements, etc., però no és en absolut necessari contractar-ho amb nosaltres.

No obstant això, sempre pots delegar en nosaltres el manteniment web, oblidant així de la seva gestió.

Tens cap dubte més?

Envia’ns la teva consulta

Veure política de privacitat

Com treballem?

image/svg+xml Pressupost

No hi ha un preu tancat per al disseny web, contacta’ns, explica’ns la teva idea i et farem el pressupost a mida. Et farem arribar un qüestionari i/o mantindrem un breu briefing amb tu per copsar quines son les teves necessitats i les del teu projecte.

image/svg+xml Proposta

Un cop analitzades les dades extretes del briefing i el qüestionari et presentarem la nostra proposta de disseny web per poder complir amb els teus objectius de negoci. En cas que la nostra proposta sigui diferent a la que inicialment tinguis en ment et farem arribar el pressupost de totes dues opcions.

image/svg+xml Tu decideixes

Tu esculls l’opció que et sembli més adient, nosaltres la desenvoluparem. T’entregarem la teva web en el temps i termes pactats, totalment operativa i sota la teva exclusiva propietat intel·lectual i control.

Coneix alguns dels nostres projectes de disseny web

Treballem junts, doncs?

Fes-nos cinc cèntims del teu projecte, envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més ràpidament possible. També ens pots trucar al 644.088.321

Veure política de privacitat