A Cerca incentivem l’emprenedoria

image/svg+xml Perquè compartiu allò que sabeu fer amb els altres

El vostre entusiasme, vocació i afany en compartir els vostres coneixements, talent i idees us fa trobar solucions útils per al bé de la societat.

Perquè la societat és millor amb vosaltres

Els emprenedors sabeu que les coses es podrien fer millor del que s’estan fent fins ara, per això us esforceu per canviar l’status quo generant noves oportunitats per a tots i fins i tot, a generar nous llocs de treball.

Per tots aquests motius, volem oferir-vos aquella empenta que necessiteu al començament del projecte, per tal d’enlairar-vos amb garanties, focalitzant tots els vostres esforços en el que realment és important i això és, llençar al mercat la vostra genial idea. Per això estem l’equip de Cerca, per ajudar-vos amb el que millor sabem fer: crear la vostra imatge de marca de forma professional i tenir una web a l’alçada!

Els nostres STARTER PACKS per emprenedors:

Juntament amb altres professionals del disseny web, gràfic i de la fotografia, volem contribuir a canviar la societat, de la mateixa manera que feu els emprenedors. Hem decidit sumar esforços en aquest projecte conjunt, per ajudar l’emprenedoria en aquesta aventura d’emprendre, sobretot en aquesta fase inicial que sabem de primera mà que no és gens senzilla. Oferim dos STARTER PACK per a totes aquelles persones emprenedores que vagin a iniciar o estiguin desenvolupant una activitat econòmica en el seu primer any. La idea és ajudar-vos a fer realitat el vostre projecte de forma professional, perquè el punt de partida estigui correctament traçat i alienat amb els objectius.

image/svg+xml STARTER PACK

Creació de logotip

Els nostres dissenyadors gràfics treballaran la vostra identitat visual i us faran un logotip professional per al vostre projecte, perquè projecteu la imatge a l’exterior que mereixeu.

Pàgina web

Una one page on apareixerà tota aquella informació més rellevant del projecte, la carta de presentació més professional on convertireu els vostres visitants en els primers clients.

Disseny amb Wordpress, amb un bon user experience i totalment adaptat a qualsevol dispositiu.

Ofereix la millor impressió, genera confiança i diferencia’t amb una web i un logotip a l’alçada.

Des de 745€

image/svg+xml STARTER PACK PREMIUM

Creació logotip + Branding bàsic

Tot el que inclou l’Starter pack i a més… tindràs tot el kit complert, dissenyarem la vostra paleta de colors i la selecció tipogràfica per a la marca.

Sessió de fotografia web

Ofereix la millor impressió, genera confiança i diferencia’t amb fotografies de qualitat per al teu projecte web.

Pàgina web

Vols tenir una web més complerta? En aquesta opció t’oferim una web amb aquestes pàgines: HOME, SERVEIS/PRODUCTES, SOBRE MI/CONTACTE, PÀGINES LEGALS. Disseny amb Wordpress i totalment adaptat a qualsevol dispositiu.

Des de 995€

T’interessen els Starter i vols rebre més informació?

Veure política de privacitat

Qui són els nostres col·laboradors?

Disseny gràfic per a la emprenedoria
Cerca Marketing digital logo koria min
Fotografia professional per a la emprenedoria

Si ets dissenyador gràfic, fotògraf o dissenyador web i vols ser col·laborador en aquest projecte per afavorir l’emprenedoria envia un correu a hola@cercamarketing.cat i t’expliquem les condicions.

Serveis especials per a l’emprenedoria

Assesorament emprenedors

Cerca vol ajudar-te a aconseguir el que et proposis, per això oferim un servei completament gratuït consistent en enviament de documentació i entrevista, per tal de:

  • Ajudar-te a construir la teva proposta de valor
  • Dissenyar de forma conjunta la teva estratègia digital

Descomptes especials

Beneficiat de descomptes especials de fins un 25% en alguns dels nostres serveis, explica’ns que tens pensat i en parlem!

  • Disseny pàgines web
  • Configuració inicial de publicitat online: FB i Google ADS
  • Formació en community manager

Si vols assesorament gratuït o aprofitar els descomptes especials per a l’emprenedoria perquè ja ho tens clar, explica’ns el teu projecte i et contactarem…

Veure política de privacitat