Les PIME i màrqueting digital van de la mà

En la majoria de les economies, les empreses tipus PIME són les més nombroses i per tant, les més importants. En un món com l’actual, no es pot prescindir del màrqueting digital per tal de posicionar-se al mercat, créixer i evolucionar. El món online ofereix oportunitats de negoci que cal aprofitar en el moment adequat, s’ha d’estar atent per agafar-les al vol.

Cerca us ofereix una solució tant puntual com integral a les vostres necessitats de marketing digital. Si voleu treure el màxim partit a la vostra estratègia online de venta, Cerca es pot convertir en el vostre aliat. Tenim clar que el vostre èxit serà també el nostre, així que us assessorarem de forma honesta sobre aquelles solucions que poden ser més òptimes atenent al vostre model de negoci.

Tant si necessites d’una gestió global com d’algun dels nostres serveis, no dubtis en contactar amb nosaltres i sense compromís en podem parlar.


Què pot fer Cerca per a la vostra PYME?

Estudiem el vostre ecosistema online, és a dir, la vostra presència actual a Internet, per tal d’assessorar-vos en tot allò que pugui ajudar a fer créixer el vostre negoci. Per aconseguir-ho, podem elaborar el vostre Pla de Màrqueting Digital, el qual ens permetrà avaluar el model de negoci i les línies d’acció que caldrà seguir per assolir els objectius que us proposeu.

Tal com es diu, una imatge val més que mil paraules. Juntament amb els nostres dissenyadors gràfics, podem treballar la vostra identitat visual, per tal que projecteu la imatge professional i diferenciada que us pertoca. Un logotip de marca ben elaborat, juntament amb els colors adequats, una bona tipografia, una bona papereria… és el que la teva PIME necessita.

Dissenyem webs amb el CMS de WordPress, visualment atractives, professionals, ràpides, responsive, enfocades a SEO i amb un bon user experience. És un dels nostres productes estrella, perquè les fem amb sentit i correctament estructurades. A més, us formem perquè la pugueu autogestionar si així ho desitjeu.

Dissenyem botigues online amb WooCommerce, ràpides, atractives, enfocades a SEO i responsive. I el més important, seran funcionals: funcionals perquè l’objectiu últim de la web no serà un altre que fer que la gent hi pugui comprar (sembla obvi però ens trobem de tot). Farem fàcil realitzar la compra, de forma ràpida perquè a ningú li agrada esperar i estarà operativa les 24h del dia.

Realitzem auditories SEO i també implementem aquelles tècniques i estratègies necessàries per poder escalar posicions a Google i que la vostra web aparegui el més amunt possible de la recerca. És una estratègia aconsellable per a tota PIME, ja que a mig- llarg plaç et pot permetre aconseguir grans resultats de ventes.

La gent està amb el mòbil a la mà tot el dia, comunicat-se, entretenint-se i buscant informació per decidir quin servei o producte contractar. Podem aconseguir que aparegueu quan el vostre públic objectiu es trobi buscant a Google el què oferiu, invertint en publicitat online als buscadors. És un tipus de publicitat directa i efectiva.

Disposes d’una base de clients i no l’estàs aprofitant per generar ventes? Si ens deixes, sabrem aprofitar-la de manera intel·ligent, d’acord a una estratègia i calendari. És molt important mantenir un diàleg constant amb els nostres clients per tal que no es perdi la comunicació amb ells i decideixen marxar amb la competència.

No deixis les xarxes socials a mans de gent que no és professional de la matèria, la teva reputació com empresa pot estar en joc. Si voleu una gestió professional de les xarxes socials de la vostra empresa, d’acord a una estratègia prèviament definida per aconseguir certs objectius empresarials, som i serem la vostra agència de marketing.

Les xarxes socials ens ofereixen un entorn idoni per llençar campanyes de publicitat , per reimpactar al nostre públic i també per donar-nos a conèixer a nous clients. Podem aprofitar la informació que tenen aquestes plataformes sobre les nostres vides (ho saben tot: què ens agrada, a què ens dediquem, si tenim fills…) perquè ens comprin o contractin alguns dels nostres serveis.

Si necessites un gestor de relació amb clients per tenir-ho tot controlat, de forma àgil i eficient? Saps que sí, saps que és molt important ser eficient en el què es fa i no perdre el temps amb gestions que es poden automatitzar. I ja no només el temps, si no oportunitats de venta que s’escapen per no disposar d’un CRM.

Per on hauries de començar?

Si no tens clar fins a quin punt et podem ajudar,
demana’ns una AUDITORIA GRATUÏTA i podrem
assessorar-te correctament sobre quins són els
millors passos a realitzar en el teu cas.

Veure política de privacitat

Si vols contractar els nostres serveis o tens qualsevol consulta ens pots…