Publicitat online

Per què fer publicitat online?

La publicitat online o digital és una revolució, ja que a un sol clic, qualsevol negoci s’hi pot anunciar i guanyar visibilitat. En termes generals, la publicitat online genera una sèrie d’avantatges respecte la publicitat tradicional que has de considerar quan et planteges fer aquesta inversió.

Publicitat online a cerca marketing digital Google Ads Facebook Ads
Facebook Ads Cerca Marketing
Publicitat online Google Ads Cerca Marketing

Més clients

Arribarem exclusivament a aquells clients potencials que estan buscant als cercadors el que el teu negoci ofereix. Bé perquè fan una cerca directa o perquè realitzem una segmentació avançada de com és el teu públic objectiu.

Més vendes

A les campanyes en buscadors, la persona està buscant en aquell moment aquell producte o servei i quan vegi el teu anunci podrà convertir-se directament en un client potencial. El mateix pot passar a les xarxes socials.

Transparència

Es pot mesurar de forma precisa l’abast de la publicitat i saber si esta funcionant de forma positiva i si els leads es converteixen en clients. Cada campanya tindràs un informe de resultats per avaluar la rendibilitat.

Tens el control

Podem controlar en tot moment el rendiment de les campanyes i realitzar els ajustos de pressupost necessaris, permetent-nos aturar-les o incrementar el seu import en qualsevol moment.

Publicitat online a Google Ads

Molta gent fa servir Google per decidir què fer, on anar i què comprar. El vostre anunci es pot mostrar a Google en el mateix moment en què algú introdueix en el cercador per tal de cercar productes o serveis com els vostres.
Independentment de si la cerca es fa des d’un ordinador o des d’un mòbil, un anunci en el moment adequat pot convertir els usuaris en clients valuosos.

El model de pagament més usat a Google Adwords es el Pagament Per Click (PPC). Amb aquest mètode decidirem quin pressupost volem invertit i el seu cost dependrà del nombre de clicks que rebi l’anunci.

Publicitat online Google Ads Cerca Marketing

Què aconseguiràs amb Google Ads?

Més vendes a la web

Augmenta les visites a la web i genera vendes, reserves o subscripcions amb anuncis en línia que dirigeixin els usuaris a la vostra página web.

Més trucades

Rep més trucades de clients amb anuncis que incloguin el teu número de telèfon i un botó per trucar-te.

Visites a la botiga

Ajudarem als teus clients potencial a situar al vostre negoci al mapa. Podran saber com arribar en dos clicks.

Publicitat online a Facebook Ads

La publicitat a les xarxes socials de Facebook: Facebook, Instagram, Whatsapp i Messenger, consisteix en publicar anuncis comercials específicament en aquestes plataformes.

Aquesta estratègia és cada cop més usada per les empreses que busquen aprofitar les peculiaritats i informació que té Facebook sobre nosaltres per capturar l’atenció del públic. Fer branding, incrementar la participació dels usuaris, promoure els nostres serveis i productes, augmentar les visites i conversions al nostre lloc web, son algunes de les metes d’aquest tipus de campanyes.

Aquest tipus de publicitat també ens permet geolocalitzar les campanyes per tal de dirigir-nos a un públic d’una zona determinada o atacar a persones que hagin visitat prèviament, la nostra web.

image/svg+xml Facebook

Emergency Telephone Telephone image/svg+xml Instagram

Emergency Telephone Telephone image/svg+xml Whatsapp

image/svg+xml Messenger

Què aconseguiràs amb Facebook Ads?

Coneixement de marca

Podràs donar-te a conèixer a persones interessades en el que ofereixes o persones de la zona geogràfica que desitgis. Fins i tot, recercar persones que s’assemblin molt als teus clients actuals.

Consideració de marca

Augmentaràs la teva notorietat de marca entre persones que ja s’han interessat en la marca i augmentar així les interaccions dels usuaris. Estaràs al top of mind dels teus clients sempre.

Més vendes a la web

Augmentaràs les visites a la web amb promocions especials, generaràs vendes directes al catàleg o subscripcions amb anuncis en línia.

Tens dubtes?

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents disseny web by Cerca Marketing Digital

A Cerca sempre diem que la teva pàgina web ha de ser el centre de qualsevol estratègia digital. És més, aquesta web ha de ser funcional i efectiva perquè la campanya de màrketing digital assoleixi els seus objectius i aconsegueixi millors conversions (que els clients que consumeixen la publicitat acabin comprant els teus productes o serveis).

Així mateix, a Cerca també oferim la possibilitat de crear landing page d’aterratge per aconseguir ajustar-nos a una millor estratègia de les campanyes en concret.

Per tal de poder engegar campanyes de Google Ads, cal obrir i configurar el compte de Google Ads. En aquesta fase, configurarem l’audiència, la ubicació, tipus de puja, determinarem quines són les paraules clau rellevants per a la creació dels diferents anuncis de la primera campanya.
El cost d’aquesta configuració inicial o SET UP és de 250€ més IVA.

Aquest set up inicial es realitza únicament un cop a la vida. El realitzarem directament amb les vostres dades, serà el vostre compte publicitari. En tindreu l’accès i el control absolut per no dependre de Cerca en cap moment.

Per tal de poder engegar campanyes de Facebook Ads, cal obrir i configurar el compte de publicitari a la plataforma Business Manager de Facebook. En aquesta fase, configurarem el negoci, es sincronitzaran el compte d’Instagram amb la pàgina de Facebook, es donaran els accesos pertinents als usuaris que es decideixin i es configuraran els mètodes de pagament. Caldrà valorar si existeix també sincronització amb dades obtingudes a la web.

En aquesta fase, configurarem l’audiència, la ubicació, tipus de puja, determinarem quines són les paraules clau rellevants per a la creació dels diferents anuncis de la primera campanya.

El cost d’aquesta configuració inicial o SET UP és de 250€ més IVA.

Aquest set up inicial es realitza únicament un cop a la vida. El realitzarem directament amb les vostres dades, serà el vostre compte publicitari. En tindreu l’accès i el control absolut per no dependre de Cerca en cap moment.

Un cop configurades les plataformes ja tenim accés a poder implementar les campanyes. Recordeu que amb el SETUP inicial s’inclou la configuració d’una campanya a cada plataforma.

Implementada la campanya cal fer un manteniment i control per observar en tot moment els resultats de les campanyes i realitzar els ajustos que siguin necessaris, tant sigui perquè estan funcionant de forma positiva i els leads es converteixen en clients, com si cal aturar-les o reorganitzar-les.

El cost de manteniment de les campanyes: 75€/mes més IVA si son de més de tres mesos, 150€ més IVA en campanyes de menys d’un mes de duració.
En el cas de Facebook Ads: mateixos preus que en el cas de Google Ads i mateix sistema.

Els imports d’inversió directa a les plataformes estan exclosos dels preus facilitats i s’especifiquen en el punt següent.

La inversió és la que decideixis. Ha de ser una quantitat amb la que et sents còmode. T’aconsellarem depenent del cas en concret.

En el cas de campanyes a Google aconsellem invertir primer una petita quantitat per dia, per exemple 3€ i provar com funciona aquell mes sencer per optimizar la campanya durant aquest temps i obtenir els millors resultats.
Cal tenir present, que invertir molt poquet implicarà que les conclusions i resultats de les campanyes tardaran més temps en arribar ja que hi haurà menys clics i menys conversions per mesurar correctament.

El pressupost en campanyes de FB Ads depèn de molts factors. Segons quin sigui l’objectiu de la campanya ens guiarà per decidir un pressupost o un altre, atenent entre d’altres al retorn de la inversió: no serà el mateix si fem una campanya de coneixement de marca per exemple i no de venta, aconseguir visites web amb clics o aconseguir leads a través d’un formulari… Atenent a aquest objectiu, sabrem com mesurar els resultats i determinar la inversió futura.

I a mi, em servirà la publicitat online?

A Cerca us oferim la possibilitat de contactar-nos i gratuïtament un farem una auditoria totalment gratuïta del vostre ecosistema digital perquè puguem analitzar l’estratègia digital més convenient. Amb aquest anàlisi inicial sabreu quan, com i en que us pot ajudar la publicitat online. Serem totalment honestos i transparents en tot el procés per poder prendre les decisions més encertades per al vostre projecte, negoci o empresa.

Per què Cerca Marketing?

Volem que et conegui tothom, que aconsegueixis més clients i majors beneficis. A Cerca t’oferim una atenció personalitzada on el teu projecte serà únic per a nosaltres. Hi haurà una transparència total perquè puguis veure quina feina s’està realitzant, per això tindràs accés total a les plataformes que s’usin i seran de la teva propietat.

No tindras cap lligam amb nosaltres i si algun dia decideixes marxar t’emportaras tot el konw-how i les dades obtingudes de la feina realitzada.

Treballem junts, doncs?

Fes-nos cinc cèntims de quina idea tens, envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més ràpidament possible. També ens pots trucar al 644.088.321

Veure política de privacitat