Més serveis de marketing digital per tothom

T’expliquem el perquè de tot plegat

Independentment de la mida del teu negoci i del teu sector, cada cop és més important tenir una bona presència online per tal de fer-se fort i escalar posicions a la competència, els serveis de marketing digital t’ajudaran a fer-ho. En els últims anys hem experimentat un canvi en la nostra manera de relacionar-nos, informar-nos i comprar. El món digital està més viu que mai i això significa que hem de posicionar-nos i apostar per ell.

És important comptar amb una agència de màrqueting digital perquè ens assessori i ens orienti sobre quina és la millor estratègia a seguir. A Cerca sabem com ajudar-te i volem acompanyar-te en aquest camí, amb honestedat i professionalitat.

serveis de marketing digital cerca marketing

Què podem fer per tu?

Posem a l’abast de tothom totes aquelles eines necessàries per obrir-te camí en el món digital!

Google My Business

Aquest servei de SEO LOCAL, permet que els usuaris ubiquin el teu negoci al mapa de Google Maps, implementant estratègies i oferint aquella informació clau del teu negoci perquè qui està buscant el que ofereixes et trobin. Potenciaràs la teva presència al mapa i escalaràs posicions a la competència!

planPla de marketing digital

Tant si estàs començant com si estàs perdut en el món digital, Cerca et pot ajudar a traçar el teu pla de màrqueting digital per tal que tinguis una guia que et permeti aconseguir aquells objectius necessaris per impulsar el teu negoci online. Deixa’t acompanyar per experts i no perdis oportunitats.

Email Marketing

És molt important incloure aquesta eina en la teva estratègia digital, la qual consisteix en l’enviament de correus electrònics o Newsletter a una base de dades de clients potencials per tal de donar a conèixer el teu negoci, posicionar-te en el mercat i vendre els teus productes i serveis.

Creació de continguts

El màrqueting de continguts és una estratègia a llarg plaç que et permetrà posicionar-te als buscadors i guanyar trànsit al teu lloc web de forma orgànica (sense pagar publicitat). Elaborem i pengem articles al teu web amb estratègia, enfocats a SEO i amb un estudi previ que et permetrà assolir els teus objectius.

Fotografia web i vídeo

El contingut audiovisual del teu projecte web és el primer amb què es quedaran els usuaris quan visitin la teva web, amb només uns pocs segons obtenir una primera impressió. Aquest contingut ha de transmetre professionalitat, qualitat i cridar l’atenció d’una forma positiva.

Formació i consultoria

Ens encanta ensenyar i ajudar-te en tot el possible. Si necessites un guia, acompanyament, tens el nostre servei de consultoria. Si el que vols és rebre formació sobre algun aspecte del màrqueting digital que vulguis aprendre i millorar, escriu-nos i t’informarem de les opcions disponibles.

Si necessites més informació sobre algun d’aquests serveis de marketing digital o tens alguna altra consulta no dubtis a contactar-nos:

Veure política de privacitat