Més serveis de marketing digital per tothom

T’expliquem el perquè de tot plegat

Independentment del tamany del teu negoci i del teu sector, cada cop és més important tenir una bona presència online per tal de fer-se fort i escalar posicions a la competència, els serveis de marketing digital t’ajudaran a fer-ho. En els últims anys hem experimentat un canvi en la nostra manera de relacionar-nos, informar-nos i comprar. El món digital està més viu que mai i això significa que hem de posicionar-nos i apostar per ell.

És important comptar amb una agència de màrqueting digital perquè ens assessori i ens orienti sobre quina és la millor estratègia a seguir. A Cerca sabem com ajudar-te i volem acompanyar-te en aquest camí, amb honestedat i professionalitat.

serveis de marketing digital cerca marketing

Què podem fer per tu?

Posem a l’abast de tothom totes aquelles eines necessàries per obri-te camí en el món digital!

Google My Business

Aquest servei de Google permet que els usuaris ubiquin el teu negoci al mapa de Google Maps, oferint aquella informació clau del teu negoci perquè qui està buscant el que ofereixes a nivell local et puguin contactar. T’ajudem a potenciar la teva presencia al mapa i escalar posicions a la competència!

planPla de marketing digital

Tant si estàs començant com si estàs perdut en el món digital, Cerca et pot ajudar a traçar el teu pla de màrqueting digital per tal que tinguis una guia per tal d’aconseguir aquells objectius necessaris per impulsar el teu negoci online.

Email Marketing

És molt important incloure aquesta eina en la teva estratègia digital, la qual consisteix en l’enviament de correus electrònics a una base de dades de clients potencials per tal de donar a conèixer el teu negoci, posicionar-te en el mercat i vendre els teus productes i serveis.

Disseny Gràfic

Vols un logotip professional pel teu negoci? Modernitzar el que ja tens? Papereria? Treballarem la teva identitat visual amb professionals externs del disseny gràfic que et donaran un cop de mà per a què totes les expressions del teu negoci transmetin la imatge professional que et pertoca.

Fotografia web

La fotografia del teu projecte web es el primer amb el que es quedaran els usuaris quan visitin la teva web, amb només uns pocs segons obtenir una primera impressió. Aquestes han de ser professionals, de qualitat i que cridin l’atenció d’una forma positiva.

Implementació CRM

Per sobreviure i ser eficient, necessites un programa informàtic que organitzi i gestioni els processos de venta amb els nostres clients. Des d’aquí podràs centralitzar la gestió comercial, de màrqueting i de serveis post venta o d’atenció al client.

Si necessites més informació sobre algún d’aquests serveis de marketing digital o tens alguna altra consulta no dubtis en contactar-nos:

Veure política de privacitat