fbpx

Posarem al teu abast les millors eines per aconseguir els objectius

Actualment, amb les grans superfícies i el nous gegants del comerç electrònic, el comerç local no es troba a l’abast real dels consumidors. Aquests, han canviat els seus hàbits, avui dia tothom recerca amb el seu telèfon, tauleta o ordinador aquelles coses que necessita, les troba i compara amb altres productes.

En el cas de les PIMES, també necessiten adaptar-se a aquest canvi de vida dels seus clients, necessiten tenir un aparador i uns canals de comunicació adequats al segle XXI.

Els emprenedors no poden iniciar el seu camí sense aprofitar totes les eïnes 2.0 que existeixen i els hi poden obrir camins que no coneixien.

A Cerca Marketing posarem al vostre abast totes les eines que aquí es descriuen, però únicament aquelles que necessiteu i siguin efectives.

Xarxes socials. Community Manager

Les xarxes socials s’han convertit en canals de comunicació imprescindibles per a qualsevol emprenedor, comerç local o PIME. Les xarxes socials són persones que busquen persones, allà és on els teus clients volen veure, desde casa seva, tot el valor que els hi pots aportar i els problemes que els hi solucionaràs.

A Cerca Marketing, posarem en marxa el teu social media plan: evaluarem les teves necessitats, determinarem qui és el teu target i quins temes els interessen, analitzarem als teus competidors per diferenciar-nos, construirem un calendari editorial de publicacions per mantenir la coherència temporal, crearem i gestionarem el seu contingut, mesurarem els resultats i te’ls presentarem. Amb totes aquestes dades, et proposarem accions que estiguin al teu abast per aconseguir els objectius fixats.

ORGANITZAREM la difusió del contingut dels teus productes i serveis principals

ATRAUREM i FIDELITZAREM als teus clients a través de les xarxes socials

Farem la teva marca més VISIBLE i ATRACTIVA per al públic

MESURAREM els resultats aconseguits per a presentar-te’ls cada mes

ANALITZAREM els resultats per prendre accions enfocades a acomplir els objetius marcats

Publicitat en xarxes socials
Social Media Ads

Un cop construïda la teva imatge corporativa coherent i que reflexi plenament la teva dedicació i esforç, és l’hora d’ampliar el públic que t’observa.

Les campanyes publicitàries a xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, TikTok, Youtube, etc.) permeten atreure clients potencials als teus perfil i a la teva web, aquest augment permetrà a la teva marca posicionar-se al top of mind dels teus clients i ser la seva primera opció. Posarem en marxa el social proof a la teva estratègia.

A Cerca Marketing realitzarem les teves campanyes de Social Ads, analitzarem qui és el teu públic objectiu i segmentarem de la forma més detallada i convenient possible per a que els teus anuncis unicament es mostrin a persones interesades en els teus serveis.

ANALITZAREM qui és el teu públic objectiu

SEGMENTAREM la audiència de les teves campanyes per a buscar persones que estiguin interessades en el teu servei aprop teu

CREAREM els anuncis enfocats a obtenir el màxim resultat

OPTIMITZAREM i ANALITZAREM les teves campanyes en temps real per verificar que es compleixen els objectius i prendre les decissions més convenients per tu

Disseny Web: Responsive i Seo friendly

El disseny web és clau per aconseguir tots els objectius que tenim, un disseny de qualitat transmetrà millor la teva filosofia i aportarà més credibilitat a qui no et coneix.

Som una agència especialitzada en el disseny i desenvolupament de webs amb el CMS WordPress, construïrem la web que necessites adaptada totalment a les teves necessitats i imatge corporativa. La farem fàcilment gestionable per a que, si vols, la puguis modificar o gestionar tu mateix un cop estigui finalitzada. Si necessites formació podem formar-te i si, amb tot, vols que fem nosaltres el manteniment per poder despreocupar-te ho farem.

La teva nova web estarà optimitzada SEO, és a dir, per treballar amb buscadors, també serà completament responsive, adaptada a tot tipus de dispositius mòbils.

PERSONALITZAREM WordPress amb la teva identitat i imatge corporativa

GESTIONAREM per tu, si ho necessites, l’alta del teu domini i el servei hosting optimitzat per a WordPress

OPTIMITZAREM la velocitat de càrrega de la teva web, i la farem segura. Certificat SSL

Et lliurarem la web per a que tu mateix la puguis GESTIONAR fàcilment

Publicitat en buscadors SEM
Google Ads – Bing Ads

El 85% de les persones, investiguen a Internet abans de comprar o contractar un servei. És imprescindible que quan ho facin, tu siguis una opció per a ells als buscadors.

Analitzarem la teva web i l’històric de posicionament SEM de les teves campanyes (si hi hagués) i establirem els objectius per avaluar la viabilitat i establir una estratègia enfocada al millor retorn de la inversió possible.

Obtindrem informació sobre els teus competidors per avaluar les diferents tècniques a implementar a Google AdWords o Bing Ads.

Amb els passos anteriors realitzats, crearem les campanyes SEM i implementaren tots els aspectes tècnics necessaris per realitzar el seguiment dels resultats. Avaluació continua i en temps real.

ESTUDIAREM el teu producte i localitzarem al teu públic objectiu

LOCALITZAREM aquest públic amb segmentació avançada d’interessos i geolocalització

ANALITZAREM com busca el teu producte o servei aquest públic objectiu, quines paraules utilitza exactament

IMPLEMENTAREM les teves campanyes optimitzades a la teva capacitat i la rentabilitat

CRM – Gestiona les relacions amb els teus clients

Quants clients tens? Qui son? Com puc contactar amb ells per fer-lis arribar novetats, ofertes, nous productes?

Per a totes aquestes preguntes la resposta és una: CRM. Un CRM és un software centrat en la recopilació de dades sobre els teus clients, els seus gustos, preferències i hàbits de compra.

Amb una base de dades actualitzada pots predir quan vindrà algú a comprar un determinat producte, pots fer arribar ofertes per email sobre els productes que compren uns clients determinats, podràs comunicar si estàs obert, tancat o fas repartiment a domicili.

En definitiva, tindràs un canal de comunicació obert amb els teus clients, estiguis obert o tancat.

ESTUDIAREM quines dades necessites dels teus clients

Escollirem un CRM ADAPTAT a les teves necessitats, que tu mateix gestionis.

FORMAREM a tot l’equip de la teva empresa en la utilització del nou CRM

T’explicarem com aprofitar les OPORTUNITATS que genera conéixer als teus clients

Si ho necessites, gestionarem les teves campanyes de EMAIL MARKETING

Estarem enfocats a utilitzar les eines que necessitis per al que necessitis. En parlem?