Transformació digital

LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL: una transformació necessària

La transformació digital és necessària, de transformacions hi han hagut moltes al llarg de tota la nostra història. El que fins a cert moment en la història havia funcionat, ho deixa de fer i ho posa tot de cap per avall. Pensem per un moment en com vivien els nostres avis fa tan sols 60 anys, tot el que ens han explicat i com, tot, ha canviat molt. Algunes coses a millor, altres potser no tant. Però tot, ens agradi o no, es troba en constant evolució.

Fixem-nos en com eren els telèfons quan érem petits i mirem com són ara. Amb aquest exemple, la transformació digital es fa molt més que evident. Ara tenim a la mà informació de tot allò que necessitem saber, ens relacionem per whatsapp i les xarxes socials, podem comparar preus i productes fàcilment i comprar-los en un sol click. A més, t’ho porten a casa, sense moure’t del sofà, sense cues. Per què? Perquè últimament estem massa estressats i no tenim temps per fer cues i petar la xerrada.

És així, potser ens hem tornat capritxosos i ho volem tot, accessible i fàcil.

I si el comerç de barri ja en tenia prou amb els centres comercials i amb les grans multinacionals rebentant preus, arriba el COVID i ho accelera tot.

I arribà el COVID…

El COVID ha evidenciat carències, ha accelerat iniciatives però també ha representat una OPORTUNITAT per evolucionar. Hem d’adaptar-nos al canvi digital i aprofitar la tecnologia per oferir els NOSTRES productes i serveis a la ciutadania.

Potser no ens hem tornat capritxosos, sinó que la societat ha canviat. I els que oferim productes i serveis hem de fer l’esforç d’empatitzar amb aquesta nova realitat, intentar fer-ho tot més accessible, simplificant els canals de comunicació, sent més proactius i personalitzant més. Ufff… Pensareu… Quantes coses, no estic preparada!

Simplement, cal fer-se amb una estratègia clara d’actuació i començar a treballar, fent ús de la innovació sense perdre de vista el compromís social.

A Cerca volem treballar de forma conjunta amb vosaltres i crear sinergies perquè ningú es quedi enrere, us volem ajudar a adaptar-vos a aquesta nova realitat, tecno-empoderant-vos.

La nostra cultura és la #CULTURAWEHELP i si no la coneixes, és perquè encara no ens has contactat i no ens has conegut. Sempre sereu benvinguts.